Låsesystemer

Jysk Låse & Alarm ApS

Sikkerhed og komfort

 

Opnå fuld kontrol over, hvem der har adgang til hvilke døre med de professionelle låsesystemer fra Jysk Låse & Alarm ApS. Vi forhandler og monterer et stort udvalg af moderne, innovative låsesystemer, som øger både sikkerhed og komfort i det daglige. I vores omfattende produktudvalg finder du kvalitetsrigtige mærker såsom Ruko, Dorma, ABUS og Geze – din garanti for et pålideligt produkt.

 

Fuld kontrol

 

Låsesystemer består af et antal forskellige cylindere, der er kodet i forhold til hinanden. Således kan du med blot én nøgle få adgang til alle relevante døre og porte. Låsesystemer er dermed et effektivt redskab til større overblik i virksomheder, kontorbygninger, institutioner og selv private hjem. Sikkerheden øges, idet du opnår fuld kontrol over, hvem der har adgang til bestemte døre, og derudover spares der tid og besvær i tilfælde af mistede eller tabte nøgler.

 

For endnu højere sikkerhed

 

Ønsker du endnu højere sikkerhed? Med låsesystemer fra Jysk Låse & Alarm ApS, er der rig mulighed for at kombinere de mekaniske låsesystemer med elektronisk sikkerhed såsom tyverialarm, videoovervågning og adgangskontrol. Lad vores sikringskonsulenter vurdere ejendommens nuværende sikkerhedsniveau og rådgive dig omkring dine muligheder for at øge sikkerheden.

 

Troværdig samarbejdspartner

 

Jysk Låse & Alarm ApS har et særdeles stærkt produktudvalg indenfor låse og låsesystemer. Vi har mere end 20 års brancheerfaring og kan således udarbejde den helt rigtige løsning til jeres aktuelle behov. Vi sikrer jer professionalisme, troværdighed og overholdelse af alle aftaler under både levering, montering og eftersyn.

 

Tlf.7020 4004

Copyright © All Rights Reserved Jysk Låse & Alarm ApS

Jysk Låse & Alarm ApS · Ålykkevej 12 · 8370 Hadsten

mail@jyskla.dk · Tlf. 7020 4004 · CVR. 31598451