SmartIP

Jysk Låse & Alarm ApS

TrueGuard SmartIP Alarmpakke

Normalpris DKK 3.180,00

 

Tilbud DKK 2.495,00

 

En IP-alarm er en internetbaseret alarm, som betjenes via din PC, tablet eller Smartphone. I tilfælde af alarm vil kontrolpanelet sende push-besked på dine enheder samt sende SMS til de telefonnumre der er indkodet i alarmens hukommelse. Samtidig vil kontrolpanelets sirene og eventuelle eksterne sirener hyle med et lydtryk på 104 dB.

IP-alarmen udmærker sig ved at kunne tilsluttes video- eller kamerasensorer. Hvis sensorerne bliver aktiveret, vil de enten filme eller tage tre billeder med to sekunders intervaller – hvorefter billederne sendes til din e-mail. Du kan til hver en tid bede alarmen tage et øjebliksbillede og sende det til din e-mail. TrueGuard SmartIP giver dig smarte funktioner og en app, som gør at du kan modtage billeder fra dine kamera-sensorer meget hurtigt.

 

Som noget særligt er der absolut ingen løbende udgifter til TrueGuard SmartIP alarmen – Al kommunikation foregår ved hjælp af din internetforbindelse, og da du køber alarmen en gang for alle er du fri for månedlige abonnementer og lignende.

 

Denne alarmpakke indeholder:

 

1 x TrueGuard SmartIP alarmpanel

 

1 x TrueGuard bevægelsessensor

 

1 x TrueGuard dørkontakt

 

1 x TrueGuard fjernbetjening

 

8 x Kvalitets dobbelsidet TrueGuard alarmklistermærker

 

Skruer, strømforsyning, batterier samt manualer

 

Tlf.7020 4004

Copyright © All Rights Reserved Jysk Låse & Alarm ApS

Jysk Låse & Alarm ApS · Ålykkevej 12 · 8370 Hadsten

mail@jyskla.dk · Tlf. 7020 4004 · CVR. 31598451