Pro+

Jysk Låse & Alarm ApS

TrueGuard Pro+ Alarmpakke

Normalpris DKK 4.280,00

 

Tilbud DKK 3.495,00

 

TrueGuard Pro+ alarmen er en fremtidssikret tyverialarm. Alarmen har både IP- og GSM-interface, som åbner op for mange muligheder, blandt andet for at tilknytte et kamera som kan dokumentere hvad der sker hvis alarmen går. Med kamera tilknyttet alarmen må man tilkalde politiet, som vil rykke ud med blå blink da der er tale om en verificeret alarm. TrueGuard Pro+ kan snakke sammen med op til 40 trådløse enheder, inkl. trådløse bevægelsesensorer, samt masser af andet trådløst tilbehør.

 

Dansk = let alarm

Dansk menusystem, dansk webmodul, danske APP og dansk manual gør den ellers avancerede alarm brugervenlig.

 

Masser af tilbehør – mange muligheder

Med et kæmpe tilbehørs program er det muligt at sammensætte alarmen præcist som du ønsker og efter dine behov. Blandt de mange muligheder kan du koble trådløse bevægelsessensorer på med kameraer. Hvis alarmen skulle aktiveres får du hurtigt billeder på din telefon og kan evt. tilkalde politiet hvis du kan se tyve i din bolig.

 

40 trådløse enheder

I alt kan TrueGuard Pro+ snakke sammen med op til 40 trådløse enheder, som gør den meget fleksibel. Alle de trådløse enheder i systemet navngives så det er let at få overblik over din alarm og enheder.

 

Indbygget webmodul

TrueGuard Pro+ har indbygget hjemmeside på dansk, som gør at det er let at sætte alarmen op som du ønsker. Hjemmesiden er opbygget så du får et godt overblik over alarmen. Det kræver at alarmen er forbundet til din router.

 

Tlf.7020 4004

Copyright © All Rights Reserved Jysk Låse & Alarm ApS

Jysk Låse & Alarm ApS · Ålykkevej 12 · 8370 Hadsten

mail@jyskla.dk · Tlf. 7020 4004 · CVR. 31598451